Programma
1

Januari: 

De Nieuwjaarsreceptie wordt doorgeschoven  naar 21 maart (ivm de landelijke lockdown) en zal worden hernoemd als “opening van het jubileumjaar”.

De leden krijgen allemaal de opdracht om een icoon uit Hengelo te fotograferen. Deze opdracht wordt verstrekt via loting door middel van een drive through op de parkeerplaats bij ons clubgebouw. We hopen echt dat iedereen even de moeite neemt om zijn/haar opdracht in ontvangst te nemen. Kun je niet laat het dan even weten.

 

Maart: 

De fotobond bestaat ook 100 jaar en organiseert op 12 maart (verschoven naar 14 mei) in de Prodentfabriek in Amersfoort een grote manifestatie voor leden van de Fotobond. Er worden lezingen gegeven door prominente Nederlandse fotografen en je kunt je portfolio laten bespreken. Kijk voor meer informatie op de site van de Fotobond Fotobond 100 jaar

 

Mei: 

Club-uitje. We gaan met zijn allen een dag op pad naar een fotografisch inspirerende plek. Enkele leden van de vereniging -ondersteund door leden van de activiteitencommissie en de jubileumcommissie zullen dit gaan organiseren. Zodra de plannen klaar zijn zullen de leden meer informatie hierover ontvangen.

 

1 oktober: 

Opening voor genodigden van de Expositie Hengelo Beeldbepalend door Burgemeester Schelberg

 

2 t/m 27 Oktober: 

Expositie Hengelo Beeldbepalend, met foto’s van HAFV leden én bewoners van Hengelo en omstreken