Mededelingen
1

Heb je een passie voor fotografie en heb je zin  om een keer te komen kijken op een clubavond? Je bent van harte welkom. Kijk voor de data even in onze agenda, elders op deze site. Je kunt daarna beslissen of je lid wilt worden.

Meer weten? kom eens een keer bij ons kijken op een clubavond!

 

Altijd al eens willen weten wat de leden van fotoclub HAFV in Hengelo zoal doen tijdens een clubavond? Dat kan! Meld je aan via ons contactformulier om eens een avond met ons mee te draaien en om kennis te maken met de leden en met een doorsnee van de activiteiten die ze doen.

Ga in gesprek met aanwezige fotografen wie weet hebben ze wel net die tip voor je die je weer verder helpt bij je eigen fotografie. En we kunnen sommige dingen ook gewoon ter plekke aan je laten zien.

De HAFV is een levendige veelzijdige vereniging van actieve leden die vooral veel plezier hebben in fotograferen en de kennis die ze daarmee vergaard hebben graag met je delen.
Na aanmelding
ben je welkom in ons clubhuis op het terrein van voetbalvereniging Juliana ‘32 aan de Zwavertsweg te Hengelo. Meer informatie over onze vereniging én onze jubileumactiviteiten kun je vinden op onze website www.hafv.nl